3 postări în Top 10 (29.05.2008)

29 mai 2008, 07.05

2. Pătrăţosu a murit! …. 00

„S-ar putea să îl vedeţi umblînd fantomatic ici şi colo, deghizat din argintiu în negru..urcînd pentru puţin deal în topuri (fără să vrea s-a cocoţat iar pe locul I ), coborînd în canioane şi, din cînd în cînd mai dă iarăşi prin bălţi… de data asta se va stropi numai pe el însuşi…. din cauza singurătăţii. Este o singurătate de alergător de cursă lungă. Maşinile astea ating uşor un milion de km la bord. Era cît pe ce….”

7. Rusine, rusine, rusine!

“De câteva zile tot stau şi mă minunez de această veritabilă mostră de înţelepciune clericală pe care o reprezintă misiva anonimă scrisă, zice-se, de „un grup de pastori [baptişti] indignaţi” din România şi adresată pastorului Marius Cruceru, la închiderea faimosului său blog, numit La Pătrăţosu.”

9. Cruciatul de Bahlui

“Marius s-a transformat din vatman de blog în încasator universal. Toţi muţii şi mutanţii, toţi tăntălăii parcă au înghiţit afrodisiace, toţi vor să-i facă naşului meu cîte o bucurie (îi mai spun încă aşa pentru că nu s-a dezis în mod public de finoşenia mea dar cu ocazia acestei postări se va întîmpla şi asta, mai mult ca sigur) . Cînd răstorni un bolovan şi lumina loveşte umezeala de sub el, ies la iveală mici libărci, gen Scardanelli sau se umflă virmii graşi de prea multe comentarii, dubioşii, anonimii, în-doi-perii săi ‘prieteni’.”

Etichete: ,

Lasă un comentariu