Întrebare pentru Ted Doru Pope – Inexactități / Minciuni

Din păcate, așa cum m-am așteptat, Ted Doru Pope nu își susține afirmațiile, în schimb continuă șirul inexactităților / minciunilor.

Întrebarea mea publică solicita ca Ted Doru Pope să precizeze care sînt MULȚI care care s-au REPEZIT (!) să semneze TOT FELUL de documente de cooperare cu Islamul?

Ca să merg un pas mai departe:

– MULȚI implică mai mult decît 2-3, nu? De fapt MULȚI are semnificație în relație cu un punct de referință, pe care Ted Doru Pope nu l-a identificat.

– REPEZIT implică o anumită atitudine, nu? Poate Ted Doru Pope să-și susțină această opinie (pe care o lansează cu o lejeritate îngrijorătoare)? Mira-m-aș!

– TOT FELUL implică mai mult decît 2-3 documente, nu? Oare Ted Doru Pope și știe ce vorbește sau l-a luat gura pe dinainte?

Un comentator l-a întrebat pe Ted Doru Pope dacă a citit întrebarea mea. După ce recunoaște scurt că nu a citit întrebarea, Ted Doru Pope nu se arată interesat de chestiunea interogativă, ci se focalizează asupra persoanei mele, ocazie cu care comite cîteva inexactități / minciuni:

1. „Alin are pretenţia că el reprezintă evanghelicii din România.”

Ted Doru Pope e pur și simplu ridicol! Nu am nici un motiv / parametru pentru care aș (putea) reprezenta evanghelicii din România (în sensul în care se hazardează Ted Doru Pope, și nu singurul, să scrie).

(Chestiunea reprezentativității, însă, e una interesantă. Din păcate, astfel de elucubrații scurtcircuitează dezbaterea unor subiecte interesante.)

2. „Iată şi o evaluare a siteului romaniaevanghelica.wordpress.com făcută de un evanghelic român: http://rasvancristian.wordpress.com/2009/06/27/matrixevanghelia-ii-sau-evanghelia-dupa-rotundu/. Vezi că postarea aceasta are vreo 8-9 episoade.”

Seria la care se referă Ted Doru Pope se numește Matrixevanghelia și NU este o evaluare a SITE-ului (adică blog, cum scrie mai sus același Ted Doru Pope) România Evanghelică, ci o colecție de pseudopamflete SF debitate de Răsvan Cristian Stoica despre REȚEAUA România Evanghelică.

(Nu am acordat aproape deloc atenție publică seriei respective din mai multe motive, unul este că respectivul blogger pseudopamfletar, de care pastorul Marius Cruceru s-a delimitat public la scurt timp după ce l-a „nășit”, nu este nici competent, nici reprezentativ pentru vreo polemică de interes pentru spațiul confesional evanghelic. Am intervenit la comentarii pe blogul pastorului Laurențiu Balcan, iar acum am fost menționat pe blogul pastorului Ted Doru Pope.)

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: