Marius Cruceru despre Ioan Panican

„Cum slujește, imitîndu-l pe Wurmbrand? Păcat de un om care ar fi putut folosi altfel darurile pe care i le-a dat Dumnezeu.”

http://mariuscruceru.ro/2011/03/04/triteismul-lui-iosif-ton-guest-post/#comment-59388

2 răspunsuri to “Marius Cruceru despre Ioan Panican”

  1. cristianionescu Says:

    Fiecare dintre noi suntem formați după anumite ”modele” care ne inspiră. Întrebarea nu se pune dacă semănăm cu cineva ci cât de mult și cât de cunoscută este persoana cu care semănăm. De asemenea, majoritatea dintre noi suntem tributari mai multor influențe formative nu doar una singură. În cazul fratelui Panican, se pare că fratele Wurmbrand a fost singura imagine majoră pe care și-a însușit-o. Pe de altă parte, pe mine nu mă deranjează asemănarea. Este un fel de stil drăgălaș, unic, pe care personal, și să vreau, nu l-aș fi putut imiita. În altă ordine de idei, Ioan Panican predică destul de bine. Mie îmi place.
    Dar, mă rog, fiecare are dreptul la propria opinie. Să nu uităm totuși, marele merit al fratelui Panican în păstrarea vie a memoriei celui mai mare evanghelic al neamului românesc. Inițiativele sale sunt demne de toată aprecierea.

  2. 14 postări în Top 100 WP (08.03.2011) « România Evanghelică Says:

    […] Emma va fi operata maine! (crestintotal.ro) 18. Ziua lu mă-ta (mare) (mariuscruceru.ro) 28. Marius Cruceru despre Ioan Panican (romaniaevanghelica) 29. Ema Repede va fi operată mâine, 8 Martie 2011 (gorjulevanghelic) 40. […]

Lasă un comentariu