Colin Dye: În comuniune cu Duhul (1)

În comuniune cu Duhul – Colin Dye, Succeed Publishing, Medgidia, 2011, 128 p.

“Parcurgând cartea aceasta veți vedea că Duhul gravitează în totalitate în jurul lui Isus. El este Acela care convinge necredinciosul cu privire la persoana lui Cristos și îl îndeamnă să-l primească pe Fiul în viața lui. Tot Duhul înfăptuiește nașterea din nou, prin care păcătoșii își pun încrederea în Cristos și devin parte a trupului Său. Duhul îl descoperă pe Cristos și adevărul privitor la El în viața credincioșilor și, prin aceasta, și celoor din jurul lor. El este amrtor al faptului că noi Îi aparținem pentru totdeauna lui Cristos, dărunidu-ne o arvună a moștenirii veșnice. El ne înzestrează cu tot ce avem nevoie pentru a-L sluji pe Cristos, pentru a sluji împreună cu El și după modelul Lui. Tot El ne transformă după chipul lui Cristos. Întreaga Sa lucrarea gravitează în jurul lui Isus Cristos!

Cartea aceasta este destinată cu precădere acelor credincioși care-și vor lăsa deoparte ideile preconcepute despre Duhul Sfânt și care vor studia Cuvântul lui Dumnezeu pentru a descoperi revelația lui Dumnezeu privitoare la Duhul. Ca să vă bucurați din plin de beneficiile acestei cărți vă îndemn să citiți fiecare trimitere biblică. Înainte să treceți la o nouă secțiune, meditați la implicațiile celor studiate din Scriptură atât pentru viața proprie, cât și pentru a celor din jur.” (p. 8)

Colin Dye este pastorul principal al Bisericii “Kenstington Temple” din Londra și conducătorul unei rețele de biserici din capitala britanică, “London City Church” – o vastă rețea răspândită în toată metropola. Autor a peste 30 de cărți, Colin Dye a aprofundat în cărțile sale subiecte precum rugăciunea, slujirea prin Duhul, creșterea Bisericii și trezirea spirituală personală.

A vorbit la Conferința Peniel din 15-16 aprilie 2011 la Oradea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: