Cazul familiei Bodnariu – Noi culmi ale isteriei

După ce zilele trecute Ioan Ciobotă a scris un articol cu un titlu trăsnit – „Doar tancurile mai pot schimba ceva în Norvegia?” -, preluat pe mai multe site-uri, azi cineva zice pe Facebook despre Cazul familiei Bodnariu: „Trebuie rezolvat cat mai repede cu putinta, prin orice mijloace posibile.”

Prin ORICE mijloace posibile?!?…

Păi pînă și Ioan Ciobotă (care într-un alt elan isteric de anul trecut ne îndemna să boicotăm produsele firmelor norvegiene!) scrie în articolul de acum 2 zile: „Şi chiar dacă am avea tancuri, Cristos ne învaţă în Biblie să ne iubim duşmanii şi să ne dăm NOI viaţa pentru duşmanii noştri.”

Aşa scrie în Biblie? Să ne dăm viața pentru dușmanii noștri? Sau pentru prietenii noștri?

Teoria ORICĂROR mijloace posibile a apărut într-o discuție pe contul Facebook al lui Emanuel Matei, care și-a exprimat indignarea și… enervarea:

„Constat ca unora le trebuie mult prea mult „creier” si mult prea multa „inima” ca sa inteleaga cei cu cazul familiei Bodnariu. Am dat 2 UNFRIEND unor persoane pe care le admiram de departe. Mai doreste cineva?”

„Pur si simplu m-au enervat. Nu-i posibil dupa parerea mea, sa nu poti sa intelegi ca 2 parinti absolut normali si responsabili au intrat in vizorul unei institutii create ca sa subjuge vointa parintilor si sa le fure copiii (pur experimental, sa vada ei pana unde se pot juca cu fiinta umana). Un alt interes al respectivei autoritati este banul fiindca sistemul functioneaza prin infuzii de sute de mii de euro de la statul norvegian. Pt. acest articol am dat UNFRIEND:

http://danutm.wordpress.com/2016/01/05/teodor-tita-cand-si-unde-poti-sa-iti-bati-copiii-in-numele-domnului-sau-al-tau

Cineva a întrebat, pe bună dreptate: „Dar cazul Bodnariu e un criteliu de selectie pentru prietenii de pe facebook? :)”

Printre altele, am amintit că Mircea Lubanovici a scris: „Salut initiativa Ministerului de Externe de a solicitata autoritatilor din Oslo repatrierea celor 5 cetateni romani(copiii familiei Bodnariu).” și a dat link la două cazuri din… 2012:

http://stirileprotv.ro/stiri/international/mae-cere-repatrierea-de-urgenta-a-celor-5-copii-romani-luati-de-autoritatile-din-oslo-de-la-parinti.html

Şi am mai scris:

Dar mai treziti-va din ISTERIE! A fost isterie in cazul Iosif Ton, a fost isterie in cazul Vladimir Pustan, a fost isterie in cazul Magda Popescu, e isterie in cazul familiei Bodnariu. Din 4 cazuri, 3 si jumatate au de a face cu penticostalii!

Aşa a apărut un comentariu ‘dăștept’ din care am citat la început:

„…invatati sa faceti diferenta dintre ce inseamna isterie online (Iosif Ton), ceea ce a fost o tragedie mult prea mediatizata (Magda Popescu), si ceea ce este un eveniment atat de real si TRAGIC (Bodnariu) si care trebuie rezolvat cat mai repede cu putinta, prin orice mijloace posibile.”

Păi eu indicam TOCMAI ce le este comun acestor cazuri: ISTERIA!

O droaie de pocăiţi tîmpiţi şi aroganţi pe Internet!

Cum ar zice Einstein, două lucruri sunt infinite: Internetul şi prostia omenească, dar de primul nu sîntem chiar siguri…

Un răspuns to “Cazul familiei Bodnariu – Noi culmi ale isteriei”

  1. Alin Cristea Says:

    A republicat asta pe RoEvanghelica.

Lasă un comentariu