Un comentariu pe contul Facebook al Bisericii Baptiste Speranța ORADEA

http://www.facebook.com/bbsperanta

În 8 iulie 2016 a fost afișat un mesaj în care se menționa:

„Este ușor însă să critici, ba chiar să faci o analiză corectă… de pe banca de rezerve. Ceea ce Dumnezeu caută sunt oameni care nu doar vorbesc, ci și înfăptuiesc.

Neemia este un exemplu elocvent în acest sens. A văzut o nevoie, s-a mâhnit în inima lui, dar nu a rămas doar la nivelul vorbelor sau sentimentelor, ci a luat inițiativa și a făcut ceva. Chiar și în mediile seculare, Neemia este considerat un exemplu al liderului model, datorită inițiativelor şi hotărârilor luate, abilităţilor şi perseverenţei lui, dar şi înţelepciunii şi caracterului de care a dat dovadă. Cu siguranță putem să învățăm de la Neemia cel putin cinci deprinderi pentru a deveni lideri mai buni și a fi învingători.”

Iată comentariul pe care l-am propus:

Vreau sa-l vad si eu pe cel care a scris ca e usor sa faci o analiza critica… (de pe banca de rezerve). Adica, ar vrea sa fie in echipa si sa si faca analiza corecta? Oare de ce au jucatorii antrenori (si presedintii consilieri)? A face analiza corecta nu inseamna sa vorbesti, ci sa INFAPTUIESTI. Infaptuiesti o analiza corecta. Nu sint multi care reusesc sa faca o analiza corecta. Chestiunea este pusa gresit. De asemenea, ar fi cazul sa invatati de la Neemia si de la altii nu sa fiti lideri, ci SLUJITORI. Inca sinteti in Cultul Baptist si in Marturisirea de credinta nu e vorba de lideri, ci de SLUJITORI.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: